Category: Nrk trekant Stathelle

Logg cupido club

14.02.2017

logg cupido club

Du kan sjekke hvordan alle påloggede medlemmer fordeler seg på fylke, status osv, men du må være logget inn for å se profilbilder og gå videre i profilsøket. Blir du "kastet ut" når du er logget inn med Safari (Mac, iPhone og iPad)? Info om mobil versjon av Cupido Club finnes i denne siden: info om. Vi spurte medlemmene i Cupido Club om hvor og hvordan de betjener seg selv. Cupidos massasje-ABC er beregnet på absolutte nybegynnere som ønsker.

Logg cupido club - Brønnøysund dogging

Hvordan fjerne uønsket informasjon ved opplasting av bilder? Hvordan skjule gjesteboken for andre medlemmer? FASTE SPALTER Kåthet og vrede Noen her, enten som singel eller i par som har hatt eller har profil på Cupido, eller lignende sider? Grupper VIP og Super-VIP. Hva kan gruppens medlemmer gjøre? Du kan velge profilbilde fra alle bilder som moderator har godkjent for visning i ditt åpne galleri. Du kan logge inn med enten brukernavn eller e-postadresse. Passord: *. Husk å være nøye med store og små bokstaver i passordet ditt når du logger deg inn!. Du må være logget inn som medlem i Cupido Club for å kunne lese og besvare dem. Bare VIP-medlemmer kan opprette annonser.– Scroll nedover for å se alle!. Du kan sjekke hvordan alle påloggede medlemmer fordeler seg på fylke, status osv, men du må være logget inn for å se profilbilder og gå videre i profilsøket.

Logg cupido club - Sandefjord sextreff

Varer det bare i 13 minutter? Med unntak av private meldinger PM blir alt innhold som medlemmer legger inn på sidene i Cupido Club moderert. Før markøren over webcamskjermen og klikk på ikonene som vises i nedre del av skjermen. Kan innhold som legges ut i Cupido Club misbrukes? Ved sitering blir brukernavn anonymisert. Det virker som et gjennomgående problem for en del av mine venninner også, og hjelper vel ikke på stereotypen om at menn "alltid" er utro! Copyright © Cupido.

 Comments: 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *